Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTrzy lata temu w samym centrum starego Krakowa restaurację otworzył pan Rafał z żoną Dorotą. Pomysł jej powstania narodził się pod wpływem pasji związanej z muay thai, czyli tajskim boksem. To dzięki niemu Rafał zaczął podróżować do Tajlandii na turnieje sportowe, gdzie zakochał się w krajobrazie, zapachach i kuchni. Tą miłością chciała zarazić nie tylko przyjaciół, ale wszystkich krakowian. Niestety. Przekonanie gości do tajskich smaków nie jest łatwe. Nie pomogło nawet sprowadzenie rodowitych Tajów do kuchni. Mimo barwnej szefowej kuchni i uroczych kelnerek, miejsce nie przyciąga tłumów. Zmienić może to tylko świeże spojrzenie Magdy Gessler. Tylko co na to ich szefowa kuchni?
Źródło: kuchennerewolucje.tvn.pl
Z Magdą Gessler, jak zwykle spotkamy się dzisiaj o godzine 21:30. Zapraszamy przed telewizory.
Archiwalne odcinki programu dostępne są na stronie "Kuchennych rewolucji".
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej