Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejCo zaskakującego pojawi się w „Ugotowanych” w tym tygodniu i które z wyzwań kulinarnych okaże się największe? Zapraszamy na nowe odcinki "Ugotowanych".
W tym tygodniu poznamy kolejnych czterech uczestników programu: Agatę Tuszyńską, Huberta Adamkiewicza, Justynę Zielińską oraz Macieja Raczko. Jako pierwsza pojawi się Agata – pracowniczka sklepu z wędlinami. W trakcie kolejnych odcinków poznamy również bliżej uwielbiającego samochody i święty spokój Macieja, adwokat Justynę, która w wolnych chwilach lubi podnosić ciężary oraz Huberta – z zawodu rolnika a z zamiłowania specjalistę od trwałej ondulacji i baleyage’u. Co znajdzie się na ich stołach?
Zapraszamy do oglądania „Ugotowanych” od poniedziałku do czwartku o 20.50, oraz finalnego odcinka w niedzielę o godzinie 17.00.
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej