Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPiąty odcinek "Ugotowanych" jak zawsze pełen będzie emocji. Tym razem z czwórką uczestników gotujemy w Warszawie.
Zobaczcie, kto tym razem odważył się stanąć do walki o 5 000 zł.
Poznamy w odcinku charyzmatyczną projektantkę i właścicielkę własnej marki odzieżowej, myśliwego, który ma swoją piekarnię; trenerkę myślenia wizualnego oraz informatyka. Sprawdźcie co ugotują dla swoich gości.
W odcinku warszawskim poznamy przepisy na takie dania jak: „Brązowy kwadrat słońcem zabarwiony” z cytrynowym akcentem, aromatyczny „Zapach Wietnamu”, „Czosnkowy paluch boży” ze szczyptą Prowansji oraz granatowe „Puchowe etole”.
Piąty odcinek Ugotowanych już 30 marca w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej