Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejPiąty odcinek "Ugotowanych" jak zawsze pełen będzie emocji. Tym razem z czwórką uczestników gotujemy w Warszawie.
Zobaczcie, kto tym razem odważył się stanąć do walki o 5 000 zł.
Poznamy w odcinku charyzmatyczną projektantkę i właścicielkę własnej marki odzieżowej, myśliwego, który ma swoją piekarnię; trenerkę myślenia wizualnego oraz informatyka. Sprawdźcie co ugotują dla swoich gości.
W odcinku warszawskim poznamy przepisy na takie dania jak: „Brązowy kwadrat słońcem zabarwiony” z cytrynowym akcentem, aromatyczny „Zapach Wietnamu”, „Czosnkowy paluch boży” ze szczyptą Prowansji oraz granatowe „Puchowe etole”.
Piąty odcinek Ugotowanych już 30 marca w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej