Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejCzworo nieznających się ludzi zmierzy się ze sobą w kuchni. Tym razem będą to amatorzy gotowania z Warszawy. Czym tym razem uda się zaskoczyć widzów?
W Warszawie zobaczymy zmagania właścicielki firmy zajmującej się dystrybucją artykułów dziecięcych, kierownika postprodukcji w branży telewizyjnej, właściciela firmy importującej kamień budowlany oraz wróżki. Zaproponują dania takie jak: „Pavlova Piña Colada”, „Krwiste tango”, „ Zadymka” a komu czy „Leśny napęd 4x4”.
Dziewiąty odcinek Ugotowanych już 3 listopada, w niedzielę o godz. 18.00 w TVN.
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej