Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejSzczecin - znów jesteśmy na północy Polski. Dowiemy się, co się kryje za trele morele, a także czy owoce morza to w końcu mięso, czy nie.
Tym razem jako pierwsza przygotuje kolację Anna Szewczyk – szczecinianka z dziada pradziada. Zawodowo zajmuje się koordynacją akcji promocyjnych. Należy do cierpliwych, ale bałagan wypatrzy dosłownie w każdym kącie - mogłaby konkurować z Perfekcyjną Panią Domu. Chce o wszystkim decydować niemal zawsze, chociaż od czasu do czasu daje się wypowiedzieć narzeczonemu.
Od poniedziałku do czwartku zobaczymy cztery odcinki, z których każdy będzie poświęcony jednemu uczestnikowi i jego wyjątkowej kolacji. Natomiast w niedzielę zostanie wyemitowane „the best of", czyli najlepsze momenty kulinarnych popisów bohaterów z całego tygodnia oraz finał. Zapraszamy od poniedziałku do czwartku, godz. 20.50 i niedziela, godz. 18.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej