Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW pierwszym tygodniu kwietnia sprawdzimy jak gotują mieszkańcy Rzeszowa. Odwiedzimy Marcelinę, Huberta, Kasię i Bogdana. Przekonamy się jak wygląda skompromitowany jeż, kim jest pani Janina, a także... kto z uczestników okaże się rodzeństwem.
Marcelina od dziecka zajmuje się sztuką - maluje, rysuje i szyje ubrania. Uwielbia grać w piłę nożną i dużo mówić, czasem zupełnie od rzeczy. U Marceliny dowiemy się kto jest mistrzem ubierania, oraz jak wygląda skompromitowany jeż.
W kolejnych odcinkach przy stole poznamy wokalistę Huberta, który jest zarazem właścicielem butiku, Kasię - miłośniczkę tańców oraz Bogdana.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku, godz. 20:50!
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej