Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejJuż w niedzielę kolejni uczestnicy programu staną do walki o nagrodę! W tym tygodniu po raz pierwszy w programie gotować będą mieszkańcy Kielc. Kto zachwyci menu, kto pokaże wyjątkową osobowość? Czyja kolacja będzie idealna?
Podcza programu poznamy wyjątkowe przepisy autorstwa:
Anety Nogajczyk – właścicielki sklepu z farbami,
Olgi Rak – zajmującej się aktualnie otwieraniem własnej firmy sprzątającej,
Wojciecha Cebulskiego – asystenta architekta w biurze projektowym
Łukasza Gruszczyńskiego – pracownika Urzędu Marszałkowskiego w dzień, wieczorami DJ
W najbliższym odcinku zobaczymy zatem przepisy na potrawy o tajemniczych nazwach: „Królowa śniegu” przepisu Olgi, „Pasta Bunga Bunga” autorstwa Anety, „Krem z ogródka” według Wojtka, oraz „Tagliatelle jam session” w wykonaniu Łukasza.
Zachęcamy do oglądania - jedenasty odcinek to jak zawsze prawdziwy mix osobowości, zawodów i upodobań kulinarnych. Czy będzie to mieszanka wybuchowa?
Źródło: TVN
Jedenasty odcinek "Ugotowanych" już 17 listopada, w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej