Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejJuż w niedzielę kolejni uczestnicy programu staną do walki o nagrodę! W tym tygodniu po raz pierwszy w programie gotować będą mieszkańcy Kielc. Kto zachwyci menu, kto pokaże wyjątkową osobowość? Czyja kolacja będzie idealna?
Podcza programu poznamy wyjątkowe przepisy autorstwa:
Anety Nogajczyk – właścicielki sklepu z farbami,
Olgi Rak – zajmującej się aktualnie otwieraniem własnej firmy sprzątającej,
Wojciecha Cebulskiego – asystenta architekta w biurze projektowym
Łukasza Gruszczyńskiego – pracownika Urzędu Marszałkowskiego w dzień, wieczorami DJ
W najbliższym odcinku zobaczymy zatem przepisy na potrawy o tajemniczych nazwach: „Królowa śniegu” przepisu Olgi, „Pasta Bunga Bunga” autorstwa Anety, „Krem z ogródka” według Wojtka, oraz „Tagliatelle jam session” w wykonaniu Łukasza.
Zachęcamy do oglądania - jedenasty odcinek to jak zawsze prawdziwy mix osobowości, zawodów i upodobań kulinarnych. Czy będzie to mieszanka wybuchowa?
Źródło: TVN
Jedenasty odcinek "Ugotowanych" już 17 listopada, w niedzielę o godz. 18.00!
Powtórka programu w każdą sobotę o godz. 12.50
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej