Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW drugim odcinku „Ugotowanych” zobaczymy 4 uczestników z Częstochowy. Jak zwykle odważni i kreatywni, zaskoczą nas swoimi pomysłami.
Do boju staną tym razem: instruktorka fitness Agata, fryzjerka Alicja, dyrektor Ośrodku Ruchu Drogowego Maciej oraz miłośnik fotografii i taekwondo Łukasz.
Smaku potrawom uczestników dodawać będzie jak zawsze Prymat. Poznamy tajemnice uczestników na takie specjalności jak „Niepokorny początek”, „Piramidę smaków”, „Reggae na lodzie” czy „Cudeńka babuni”.
Najbliższy odcinek „Ugotowanych” w niedzielę o godz. 18.00 w TVN.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej