Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTym razem w „Ugotowanych” wrocławskie zmagania kulinarne. Na talerzach pojawią się między innymi krem pomarańczowy pachnący imbirem, leśny kurczak w sosie grzybowym i kaczka w miodzie z akcentem truflowym. Zapowiada się smakowicie!
We Wrocławiu o tytuł najlepszej kolacji będą walczyć:
Aleksandra Gancewska-Chytroń – redaktorka wrocławskiego wydawnictwa. Zajmuje się czasopismami o tematyce kobiecej i dziecięcej. Uwielbia torty w stylu angielskim.
Piotr Sonnenberg – prowadzący gospodarstwo agroturystyczne wokalista kapeli hardrockowej.
Elżbieta Musiał – z pasji i zawodu florystyka.
Jarosław Bienias – manager firmy, która zajmuje się techniką montażu elementów budowlanych. W wolnych chwilach bloger realizujący się w tematyce relacji damsko-męskich.
Kto przygotuje najciekawszą kolację i zapewni najbardziej oryginale atrakcje gościom? Zapraszamy do oglądania „Ugotowanych” w każdą niedzielę o 18.00 w TVN.
Więcej na www.DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej