Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejTen tydzień należy do Ugotowanych w Warszawie. Na czterech kolacjach spotkają się miłośnicy gotowania o skrajnie różnych zainteresowaniach. Co się wydarzy podczas kolacji i kto wygra 5000 zł?
Na czterech wyjątkowych kolacjach, specjalnie przygotowanych zgodnie z osobistymi zainteresowaniami spotkają się mieszkańcy Warszawy. Jak zwykle, także i tym razem spotkamy się z prawdziwą mieszanką wybuchową charakterów. Gotować będą:
Anna Jerka – zawodowo zajmująca się poprawianiem urody w gabinecie medycyny estetycznej.
Małgorzata Mikulik – właścicielka agencji eventowej.
Jan Jakubowski – obieżyświat. Urodzony w Finlandii i wychowany w RPA z pewnością będzie miał sporo do powiedzenia pod względem różnic kulturowych w kulinariach.
Jacek Szawioła – fryzjer. Człowiek pewny siebie i nie uznający kompromisów.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku na „Ugotowanych”, godz. 20.50 i niedziela, godz. 17.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej