Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTen tydzień należy do Ugotowanych w Warszawie. Na czterech kolacjach spotkają się miłośnicy gotowania o skrajnie różnych zainteresowaniach. Co się wydarzy podczas kolacji i kto wygra 5000 zł?
Na czterech wyjątkowych kolacjach, specjalnie przygotowanych zgodnie z osobistymi zainteresowaniami spotkają się mieszkańcy Warszawy. Jak zwykle, także i tym razem spotkamy się z prawdziwą mieszanką wybuchową charakterów. Gotować będą:
Anna Jerka – zawodowo zajmująca się poprawianiem urody w gabinecie medycyny estetycznej.
Małgorzata Mikulik – właścicielka agencji eventowej.
Jan Jakubowski – obieżyświat. Urodzony w Finlandii i wychowany w RPA z pewnością będzie miał sporo do powiedzenia pod względem różnic kulturowych w kulinariach.
Jacek Szawioła – fryzjer. Człowiek pewny siebie i nie uznający kompromisów.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku na „Ugotowanych”, godz. 20.50 i niedziela, godz. 17.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej