Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTen tydzień należy do Ugotowanych w Warszawie. Na czterech kolacjach spotkają się miłośnicy gotowania o skrajnie różnych zainteresowaniach. Co się wydarzy podczas kolacji i kto wygra 5000 zł?
Na czterech wyjątkowych kolacjach, specjalnie przygotowanych zgodnie z osobistymi zainteresowaniami spotkają się mieszkańcy Warszawy. Jak zwykle, także i tym razem spotkamy się z prawdziwą mieszanką wybuchową charakterów. Gotować będą:
Anna Jerka – zawodowo zajmująca się poprawianiem urody w gabinecie medycyny estetycznej.
Małgorzata Mikulik – właścicielka agencji eventowej.
Jan Jakubowski – obieżyświat. Urodzony w Finlandii i wychowany w RPA z pewnością będzie miał sporo do powiedzenia pod względem różnic kulturowych w kulinariach.
Jacek Szawioła – fryzjer. Człowiek pewny siebie i nie uznający kompromisów.
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku na „Ugotowanych”, godz. 20.50 i niedziela, godz. 17.00.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej