Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejJuż dziś na antenie Polsatu wraca najbardziej prestiżowy program kulinarny w historii polskiej telewizji – TOP CHEF. Biorą w nim udział wybitni kucharze, którzy swoimi umiejętnościami i talentem mogą zrewolucjonizować gastronomiczny rynek w Polsce. Uczestników ocenia wymagające jury i zupełnie nowy w tym gronie – Robert Sowa.
„TOP CHEF” to jeden z najdłużej istniejących i najsłynniejszych kulinarnych show na świecie. Wśród polskiej widowni i kucharzy osiągnął gigantyczną popularność. W castingach tegorocznej, już siódmej edycji wzięło udział niemal pół tysiąca chętnych. W programie mogą wziąć udział zarówno szefowie kuchni luksusowego hotelu, jak i małej regionalnej karczmy. Od uczestników wymaga się przede wszystkim: perfekcji, podejmowania ryzyka, kreatywności i co najważniejsze - miłości do gotowania. Każdy odcinek to seria skomplikowanych konkurencji. Zwycięstwo w niektórych z nich daje uczestnikom immunitet, z kolei inne zadania kierują do dogrywki. Nagrodą główną programu jest prestiżowy tytuł TOP CHEF oraz 100 tysięcy złotych.
W skład jury TOP CHEF wchodzą: Wojciech Modest Amaro, Maciej Nowak, Ewa Wachowicz oraz Robert Sowa – ambasador marki Prymat.
Tym razem kulinarnym partnerem programu jest marka Prymat.
Zapraszamy do oglądania programu TOP CHEF – środa, 21:30. Polsat.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej