Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejProgram „Kuchenne rewolucje" jest już znany i lubiany. Pierwszy sezon podbił serca kilku milionów Polaków. A kolejny rozpoczął się równie emocjonująco.
Wszyscy z zainteresowanie zaglądają do kuchni od zaplecza. To miejsce, niedostępne dla gości restauracyjnych, jest szczególnie interesujące. Jak pokazał program dzieje tam wiele złego i dobrego, bywa wesoło, ale też leją się łzy.
Tym razem Magda Geissler zawitała do pięknego Lublina, gdzie ratowała amerykańską restaurację - Jeszburger. „Kuchenne rewolucje" przebiegały sprawnie, a współpraca, jak się wydawało, układała się pomyślnie.
Nikt nie spodziewał się, że powrót Magdy Gessler po kilku tygodniach okaże się gwoździem do trumny odwiedzonej restauracji. Znana restauratorka została poczęstowana zepsutym mięsem! „To nie jest moja rewolucja, ja się pod tym nie podpisuję" - takimi słowami restauratorka zakończyła program.
Co będzie z Jeszburgerem? W internecie i prasie lokalnej wrze... A wystarczyło wykorzystać szansę, jaką daje ten program.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej