Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDruga edycja wyjątkowych targów "Grecka Panorama" odbyła się w dniach 3-4.12.2016 r. na Stadionie Narodowym w Warszawie. Wydarzenie po raz kolejny miało na celu promować turystykę i kuchnię grecką wśród Polaków, którzy chcą dowiedzieć się czegoś więcej o tym śródziemnomorskim kraju.
Przez dwa dni odbywały się interesujące wykłady, prelekcje i prezentacje związane z Grecją. Wśród nich nie mogło zabraknąć pokazów kulinarnych, połączonych z degustacją greckich potraw i produktów. Warsztaty przeprowadził Szef Teo Vafidis - przewodniczący Greckiego Klubu Szefów Kuchni Brand Office Poland. Kucharz przygotował tradycyjne greckie dania, których smak wzbogacił produktami marki Prymat.
Pierwszego dnia odbyło się również sympozjum UNESCO o tematyce kuchni śródziemnomorskiej, w trakcie którego Teo Vafidis został nagrodzony przez Przewodniczącą Greckiego Narodowego Komitetu ds. UNESCO, Ekaterini Tzitzikosta, za porady i rozpowszechnianie gastronomii opartej na diecie śródziemnomorskiej, która została wpisana na Listę Reprezentatywną Niematerialnego Dziedzictwa Kulturowego Ludzkości UNESCO.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej