Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejWspólnymi siłami Sowa i Sylwia przygotowali niezwykle wyszukaną przystawkę - tatar z polędwicy ze strusia ze smażoną czerwoną papryką i marynowanymi patisonami, na anie główne - wątróbka gęsia podana na pierniku anyżowym z konfiturą figową, a całości dopełniał prosta zupa jarzynowa. Przepisy oraz fragment kulinarnego spotkania można znaleźć na stronie DD TVN.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej