Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejWspólnymi siłami Sowa i Sylwia przygotowali niezwykle wyszukaną przystawkę - tatar z polędwicy ze strusia ze smażoną czerwoną papryką i marynowanymi patisonami, na anie główne - wątróbka gęsia podana na pierniku anyżowym z konfiturą figową, a całości dopełniał prosta zupa jarzynowa. Przepisy oraz fragment kulinarnego spotkania można znaleźć na stronie DD TVN.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej