Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejMagda i Maciek to pasjonaci niszowego sportu motorowego - off-roadu, który polega na jeżdżeniu samochodem terenowym po nieutwardzonych drogach. W związku z treningami na specjalnym torze, często przejeżdżali przez Kościelniki Górne. Niewielka wieś spodobała im się na tyle, że postanowili w niej nie tylko zamieszkać, ale też poprowadzić pensjonat i otworzyć restaurację.
Decyzję o rozpoczęciu nowego życia para podjęła bardzo szybko - w trzy dni udało im się zorganizować pieniądze i sfinalizować zakup jednego z pensjonatów. Z racji tego, że o gastronomii wiedzieli niewiele, postanowili wydzierżawić "Stację Kościelniki" doświadczonemu kucharzowi, Gabrielowi. Dorobek zawodowy, jakim pochwalił się przed właścicielami, był na tyle imponujący, że Magda i Maciek zaufali kucharzowi bezgranicznie. Umówili się więc, że Gabriel dostanie wolną rękę, aby wedle uznania mógł stworzyć wyjątkową restaurację z autorskimi potrawami.
Mimo że Maciek zachwycał się golonką i schabowym przyrządzonym przez kucharza, to restauracja nie przyciągała wielu gości, a przy tym przynosiła ogromne starty. Rachunki oraz wypłaty dla pracowników młodzi właściciele pokrywali z własnej kieszeni, a długów nie było końca. Zgodnie stwierdzili więc, że uratować może ich tylko znana restauratorka.
Czy "Kuchenne rewolucje" zakończą się sukcesem? Czy "Stacja Kościelniki" wyjdzie na prostą i w końcu zacznie przynosić zyski? I czy prawdziwy problem restauracji zostanie ujawniony? O tym przekonacie się, oglądając "Kuchenne rewolucje" w czwartek o godz. 21.30 na antenie TVN!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej