Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejIstnieje wiele szkół przyrządzania ogórków, jednak sekret ich najlepszego smaku znają jedynie nieliczni.
Tkwi on w starannie opracowanej recepturze opartej na świeżych ogórkach oraz odpowiednio dobranych proporcjach przypraw. W zależności od tego jakie ogórki preferujemy, konserwowe, kwaszone czy małosolne, warto skorzystać z mieszanki do ogórków Prymat. Przygotowana przez nas receptura pomoże w łatwy sposób uzyskać smakowite ogórki.
Już jedno opakowanie wystarczy na około 6 litrowych słoików. Mieszanka do ogórków nada się również do innych kiszonek, które możemy przygotować w sezonie. Poznaj naszą recepturę bez substancji konserwujących, glutaminianu sodu oraz barwników i ciesz się wyśmienitym smakiem kiszonek.
>> Najlepsze przepisy na ogórki kiszone, małosolne i konserwowe <<
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej