Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejPrzez najbliższe 10 tygodni, w sobotnie, zimowe popołudnia na antenie TVN będzie można zobaczyć zupełnie nowy program telewizyjny o kulinarnym charakterze - "Kolekcja Smaków". Prowadzącym będzie Michel Moran, a partnerem programu została marka Prymat.
Ten charyzmatyczny kucharz z Andaluzji w każdym odcinku zaprosi na kolację znaną i lubianą postać ze świata sportu, filmu, telewizji. Michel podczas gotowania będzie korzystał z przypraw oraz musztard marki Prymat. Czy zachwyci swoich gości pysznymi daniami?
Dodatkowym wsparciem będą billboardy sponsorskie wyświetlane przed i po programie.
Więcej o programie:
Jedni mają pokaźną kolekcję dzieł sztuki, którą lubią się chwalić, inni zbierają znaczki, chętnie pokazywane podczas odwiedzin gości. Z kolei Michel Moran w każdym odcinku nowego programu zaprezentuje część swojej kolekcji… smaków! Mistrz kuchni twierdzi, że nie ma nic piękniejszego niż gotowanie dla kogoś. Jednocześnie za każdym razem przeżywa ogromny stres, zadając sobie pytanie: "Michel, czy będzie smakować?".
W programie widzowie będą mogli się przekonać, czy danie przygotowane przez Michela przypadnie do gustu m.in. Dorocie Wellman, Jankowi Błachowiczowi, braciom Collins, Bartkowi Kasprzykowskiemu, Agnieszce Cegielskiej czy Qczajowi.
Każdy odcinek to 20 minut kulinarnych inspiracji. Zapraszamy przed telewizory w sobotnie popołudnia do stacji TVN. Z kolei w kanale Food Network premierowe odcinki będą emitowane w czwartki o godzinie 20:10.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej