Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejRodzinny biznes, w którym brak pomysłu na prowadzenie przyhotelowej restauracji. Do tego konflikt na linii ojciec – syn, który odbija się na prowadzeniu restauracji. To oznacza tylko jedno – na pomoc muszą przyjechać Kuchenne rewolucje.
Nad jeziorem w Olsztynie stoi hotel z basenem i restauracją o nazwie „Pirat”. To rodzinny biznes, który przeszedł z ojca Jana na syna Andrzeja. Restauracja swoje lata świetności ma już dawno za sobą. W środku panuje wystrój z lat dziewięćdziesiątych, a karta menu zapełniona jest pozycjami z tamtych lat – czas się zatrzymał w tym miejscu. Można tu zamówić między innymi placek po piracku i golonkę… Nic więc dziwnego, że zagląda tutaj coraz mniej gości. Jeśli ktoś mógłby uratować to miejsce przed zamknięciem to tylko prowadząca program Kuchenne rewolucje. Czy syn będzie mógł w końcu usamodzielnić się i zarządzać „Piratem” bez ojca? Czy restauracja przejdzie pomyślnie rewolucję?
Zapraszamy przed telewizory już dziś o 21.30 w TVN.
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej