Aktualności

Nowy sezon “Kuchennych rewolucji”. W pierwszym odcinku gdyńska “Granola”

Wraz z wiosenną ramówką telewizyjną rusza kolejny sezon jednego z ulubionych programów widzów. To już 17. edycja „Kuchennych rewolucji”, w których oczywiście nie zabraknie słynnej restauratorki oraz przypraw marki Prymat.  

Fenomen popularności programu tkwi w ekstremalnych emocjach, niepowtarzalnym scenariuszu i finale, który trudno przewidzieć. Choć „Kuchenne rewolucje” odwiedziły już niemal całą Polskę i dotknęły niezliczonych problemów kuchennego zaplecza, to nadal premierowe odcinki, jak i ich powtórki, gromadzą dużą widownię przed ekranami telewizorów. W każdy czwartek poznajemy nowe historie restauratorów, często pełne dramatów i nadziei na to, że program odmieni nie tylko restauracje, ale też życie właścicieli i pracowników. Niezależnie od tego, czy to aspirująca restauracja, osiedlowa pizzeria czy zwykły bar - wszyscy, zarówno widzowie, jak i uczestnicy programu, czekają na punkt kulminacyjny –  pomysł znanej restauratorki, która co tydzień tworzy nowy koncept restauracji z odmienionym menu i wystrojem wnętrza.

„Kuchenne rewolucje" od lat utrzymują się w czołówce najpopularniejszych programów telewizyjnych. Program jest też chętnie oglądalny w Internecie na TVN Player. Pierwszy odcinek nowego sezonu będzie emitowany w czwartek, 22 lutego, o godz. 21.30 na antenie TVN!

Na pierwszy ogień poszedł pan Darek, który mimo doświadczenia w gastronomii, nie potrafił poradzić sobie z małą restauracją "Granolą". Choć przez lata z powodzeniem prowadził inne lokale gastronomiczne, niewielka knajpa, położona w centrum Gdyni, potrafiła przysporzyć mu sporo zmartwień. Zamiast wymarzonym miejscem, w którym miał spędzać czas z przyjaciółmi, stała się obiektem nieustających problemów. Czy uda się więc uratować "Granolę"? I czy pierwsza rewolucja nowego sezonu "Kuchennych rewolucji" zakończy się sukcesem? O tym przekonamy się już niebawem!

Więcej aktualności

Manage cookies