Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejWieprzowinę można przygotować na wiele sposobów - w panierce w formie nuggetsów, w korzennej marynacie, albo na słodko w miodzie. Podana z papryką, szczypiorem i orzechami prażonymi, oraz odpowiednio doprawiona zasmakuje miłośnikom kuchni azjatyckiej.
O idealny przepis na wieprzowinę zapytała Roberta Sowę nasza użytkowniczka, Pani Jolanta - "jak przygotować wieprzowinę o korzennym aromacie?" Robert Sowa poradził by do marynaty dodać Przyprawę do grzanego wina i piwa Prymat, która zawiera goździki i cynamon, dzięki czemu wieprzowina pełna będzie korzennych smaków.
A Wy jakie macie sprawdzone przepisy na wieprzowinę?
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej