Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejW dzisiejszym odcinku coś dla facetów - piersi z kurczaka faszerowane na słodko-słono w miodowej marynacie. Miód lekko skarmelizuje się podczas pieczenia, natomiast musztarda wzmocni smak marynaty.
Od zawsze problemem przy faszerowaniu było rozpadające się mięso. Rozcięte piersi z kurczaka spięte wykałaczką nie pomagały w rozwiązaniu problemu. O takie idealne rozwiązanie zapytała jedna z użytkowniczek naszego serwisu. Sprawdźcie, jakim sekretem na rozpadające się mięso przy faszerowaniu podzielił się z nią Robert Sowa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej