Rusza loteria Prymat “Wygrywaj Smaczniej”! Poznaj zasady, nagrody i wszystkie ważne informacje
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcej
Pogoda wciąż jeszcze nie rozpieszcza, dlatego warto po powrocie do domu wprawić się w dobry nastrój za sprawą przepysznego jedzenia. To jeden z najlepiej sprawdzonych sposobów. Dzisiaj proponujemy talerz parujących gołąbków prosto z piekarnika wypełnionych soczystym i pachnącym nadzieniem.
Czasem ilość przygotowań związanych z przygotowaniem gołąbków potrafi skutecznie odwieść nas od pomysłu ich zrobienia. A naprawdę warto, gdyż żadna wersja nie jest w stanie zastąpić tej domowej. Ponadto, gdy będziecie krok po kroku za radami autora przepisu, Roberta Sowy, sami zobaczycie, jak łatwo i sprawnie danie będzie gotowe. Proponujemy, by syty farsz z kaszy pęczak uzupełnić interesującym akcentem sera koziego oraz suszonych pomidorów. Liczymy na to, że gołąbki na stałe zagoszczą w Waszym jadłospisie. Gorące, soczyste i aromatyczne – jak zwykle dzięki szczypcie umiejętnie dopasowanych przypraw. Koniecznie wypróbujcie nasz przepis.
Już 22 września rusza wielka loteria Prymat z nagrodami, które na pewno Ci się spodobają!
czytaj więcejZobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcej