Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejPogoda wciąż jeszcze nie rozpieszcza, dlatego warto po powrocie do domu wprawić się w dobry nastrój za sprawą przepysznego jedzenia. To jeden z najlepiej sprawdzonych sposobów. Dzisiaj proponujemy talerz parujących gołąbków prosto z piekarnika wypełnionych soczystym i pachnącym nadzieniem.
Czasem ilość przygotowań związanych z przygotowaniem gołąbków potrafi skutecznie odwieść nas od pomysłu ich zrobienia. A naprawdę warto, gdyż żadna wersja nie jest w stanie zastąpić tej domowej. Ponadto, gdy będziecie krok po kroku za radami autora przepisu, Roberta Sowy, sami zobaczycie, jak łatwo i sprawnie danie będzie gotowe. Proponujemy, by syty farsz z kaszy pęczak uzupełnić interesującym akcentem sera koziego oraz suszonych pomidorów. Liczymy na to, że gołąbki na stałe zagoszczą w Waszym jadłospisie. Gorące, soczyste i aromatyczne – jak zwykle dzięki szczypcie umiejętnie dopasowanych przypraw. Koniecznie wypróbujcie nasz przepis.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej