Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejDobiegają końca święta, w trakcie których na stołach zdecydowany prym wiodą potrawy na bazie jaj. Zapewne w Waszej lodówce zostało jeszcze trochę jaj na twardo, które można wykorzystać do przyrządzenia pasty jajecznej. Będzie ona doskonałą propozycją na odżywcze, pełne smaku śniadanie bądź kolację nie tylko od święta.
Pastę jajeczną przygotujemy na dwa sposoby. Jeden zadowoli zwolenników łagodnych potraw, a drugi tych, którzy lubią dania o pikantnym charakterze. W obu znajdzie się moc esencjonalnych smaków oraz przyprawy gwarantujące efekt idealnego doprawienia. Przepis jest bardzo szybki i łatwy. W tym samym – bardzo krótkim czasie – przygotujemy dwie pasty. Podajmy je do ulubionego rodzaju pieczywa.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej