Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejŻeberka dają nieograniczone możliwości. Można przygotować je z delikatnym sosem, innym zaś razem z warzywami, duszone lub pieczone. Tym razem przedstawiamy pomysł na żeberka wieprzowe na dziko. Smaczny efekt – gwarantowany!
Klasyka kuchni polskiej, w dodatku bardzo smaczna! Żeberka serwujemy w różnych postaciach, poszukując swojego idealnego smaku. Jedną z ciekawszych propozycji ich podania, alternatywną do klasycznej z pewnością są żeberka na dziko. Z dodatkiem miodu gryczanego, octu winnego i Przyprawy do dziczyzny Prymat zyskają niepowtarzalny aromat. Ważne również są dodatki z którymi będzie duszone mięso, dlatego im większa ich różnorodność od czerwonej papryki aż po kapary, tym bardziej aksamitny i pyszny efekt.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej