Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejRestauracja Maxim w Wieliczce ma za sobą ogromną tradycję, głównie z czasów poprzedniego systemu. Tak też wygląda i tak smakują potrawy serwowane przez kelnera rodem z z PRL-u.
Zaczęło się od razu mocno - od wyrzucenia mnóstwa starych urządzeń pamiętających poprzednią epokę. Problemem okazała też sama kuchnia, brudna, bez wentylacji... Magda Gessler jak zawsze przyszła z odsieczą i ogromnymi zmianami.
Jeśli jeszcze nie mieliście okazji zobaczyć tego odcinka, zapraszamy na powtórkę na VOD.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej