Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW Warszawie na Mokotowie od wielu lat mieści się maleńska gruzińska restauracja "Tibilisi". Prowadziła ją Gruzinka, pani Zina, której kuchnia sprawiła, że miejsce było popularne na kulinarnej mapie Warszawy. W tej chwili restauracją zajmują się 3 córki pani Ziny, ale nie są w stanie poświęcić się do końca restauracji, gdyż każda z nich ma swoje obowiązki.
Goście szybko zauważyli zmianę i brak zaangażowania po stronie właścicielek. W restauracji zaczęło brakować wszystkiego, na forach internetowych zaczęłypojawiać się niepochlebne opinie o tym, że większość dań jest niedostępna w karcie. Według internautów czas oczekiwania na jedzenie jest za długi, a lokal otwiera się o różnych porach.
Pełna do tej pory restauracja świeci pusktami, a siostry nie potrafią tego zmienić. Postanawiają zgłosić się z prośbą o pomoc do znanej restauratorki!
"Kuchenne rewolucje" w czwartki o godzinie 21.30 w TVN
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej