Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejRestauracja wybudowana na ruinach XIII-wiecznego Zamku Krzyżackiego w samym sercu Torunia ze wspaniałym widokiem na Wisłę to miejsce na złoty interes. Jednak ten lokal nie przynosi żadnych zysków - w środku pusto, choć na około mnóstwo turystów.
W latach 60. „Zamkowa" była królową nocy, klubem dancingowym, jednak żadne zmiany wprowadzone prze właścicieli nie przegoniły duchów przeszłości, tym bardziej zapachów. „Kuchenne rewolucje" objęły zarówno menu, jak i wygląd sali. Magda Gessler podjęła też batalię o zmianę sposobu myślenia właścicieli. Basia i Henryk z córką zaprosili Magdę Gaessler, żeby im pomogła. Jednak żadne zmiany proponowane przez prowadzącą nie spotykały się ze zrozumieniem. Czy to rokuje dobrze?
Warto obejrzeć ten odcinek na VoD.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej