Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW Tczewie pozostało już tylko ostatnia z kilkunastu kiedyś istniejących pizzeria Millenium. Pomimo, że w lokalu są zatrudnione kucharki, właściciel sam przygotowuje potrawy w swoim lokalu.
Nikomu nie ufa i sam pilnuje kuchni, by zachować wysoką jakość potraw. Także pizze są przygotowywane w obecności Pana Michała. Skoro właściciel sam dokłada starań by wszystko było pyszne i smaczne, dlaczego klientów wciąż brak? Czy jednak jest konieczne by właściciel pilnował kuchni i sam gotował, a może powinien powierzyć restaurację jednak specjalistom?
To miejsce wymaga prawdziwych "Kuchennych rewolucji". Czy 4 dni wystarczą by zmienić menu, restaurację, a także mentalność właściciela?
Kuchenne rewolucje w każdy czwartek, godz. 21.30, TVN
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej