Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW Tczewie pozostało już tylko ostatnia z kilkunastu kiedyś istniejących pizzeria Millenium. Pomimo, że w lokalu są zatrudnione kucharki, właściciel sam przygotowuje potrawy w swoim lokalu.
Nikomu nie ufa i sam pilnuje kuchni, by zachować wysoką jakość potraw. Także pizze są przygotowywane w obecności Pana Michała. Skoro właściciel sam dokłada starań by wszystko było pyszne i smaczne, dlaczego klientów wciąż brak? Czy jednak jest konieczne by właściciel pilnował kuchni i sam gotował, a może powinien powierzyć restaurację jednak specjalistom?
To miejsce wymaga prawdziwych "Kuchennych rewolucji". Czy 4 dni wystarczą by zmienić menu, restaurację, a także mentalność właściciela?
Kuchenne rewolucje w każdy czwartek, godz. 21.30, TVN
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej