Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejTego jeszcze w Kuchennych Rewolucjach nie było! Magda Gessler podczas swojej pierwszej wizyty w restauracji nie została obsłużona, a co gorsza - zauważona.
Jednak pani Magda dała drugą szansę „Tabunowi". „Tabun" to restauracja, a także agroturystyka i klub jeździecki położone w niezwykle malowniczej okolicy nieopodal Gdańska. Jednak piękne otoczenie i młoda dynamiczna właścicielka to nie wszystko, aby osiągnąć sukces w tej branży.
Gwarancją sukcesu jak zawsze okazuje się dobra kuchnia, współpraca całej ekipy, i nastawianie właściciela. Jednak pani Agata, młoda właścicielka choć początków stawiała opór, to szybko zrozumiała, że niczego dobrego z tego nie będzie, jeśli nie pozwoli na zmiany.
Fragmenty odcinka można zobaczyć na stronie kuchennerewolucje.tvn.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej