Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejRzeszowska restauracja „Pablo Picasso” jest w prawdziwych tarapatach. Chociaż szanse na jej uratowanie wydają się marne, to jednak ekipa „Kuchennych rewolucji” podejmuje się wyzwania i chce ją uchronić przed bankructwem. Czy jest to jeszcze możliwe?
W idealnej rzeczywistości wydawać by się mogło, że wcale nie trzeba znać się na kulinarnej sztuce, aby prowadzić restaurację. Jednak życie bardzo szybko pokazuje, że prowadzenie restauracji to trudny kawałek chleba i znajomość chociaż elementarnej wiedzy gastronomicznej nie jest tutaj atutem, a koniecznością.
Przekonuje się o tym kucharz Paweł, właściciel restauracji „Pablo Picasso”, który pomimo wielkich aspiracji i ambicji nie potrafi sprawić, aby goście tłumnie odwiedzali lokal. W menu panuje prawdziwy chaos – część dań pochodzi z kuchni hiszpańskiej, meksykańskiej, ale nie brakuje też włoskich przysmaków. Natomiast sam restaurator stracił już całkiem zapał i chęć do prowadzenia biznesu i gotowania.
Czy warto jeszcze walczyć o klientów i starać się o dobrą renomę restauracji? Ekipa „Kuchennych rewolucji” podjęła się tego wyzwania, a efekt już w czwartek o 21.30 na antenie TVN.
Zapraszamy do oglądania!
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej