Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejOla i Marcin prowadzą restaurację, którą odziedziczyli po matce. To ona była pomysłodawczynią tej inwestycji, dlatego rodzeństwo przykłada wszelkich starań, aby ten lokal był prowadzony tak, jakby życzyła sobie tego mama.
Niestety bez powodzenia – inwestycja tonie w długach. Z pomocą przyszedł im ojciec Stanisław, który zaangażował do pomocy swoją nową partnerkę, która miała już doświadczenie w gastronomii. Wbrew oczekiwaniom przyniosło to opłakane skutki, gdyż nasiliły się tylko konflikty rodzinne. Tak trudną sytuację biznesowo-rodzinną zastaje Magda Gessler. Jakie rozwiązanie zaproponuje właścicielom?
Zapraszamy do oglądania w każdy czwartek o godz. 21.30.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej