Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW Gdańsku powstać miał pawilon handlowy, ale zamiast tego Pan Adam wpadł na pomysł by otworzyć restaurację rodem z USA, gdzie poślubił swoją żonę Monikę. W Bufet Country serwuje się hamburgery... ale z sosem jogurtowym tzatziki, a także żurek, flaczki i zupę pomidorową.
Dlaczego nie ma chętnych w restauracji położonej przy uczęszczanej drodze krajowej nr.1. skoro bufet jest otwarty 24 godziny na dobę? Znana restauratorka spróbuje znaleźć przyczynę i przeprowadzić iście "Kuchenne rewolucje" by zburzyć stare zwyczaje. Czy wszystko potoczy się zgodnie z planem?
Kuchenne rewolucje w każdy czwartek o godzinie. 21.30 na TVN, powtórka sobota 18:00
Zapraszamy do oglądania!
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej