Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejJak się okazało - niekoniecznie. Wizyta Magdy Gesller odkryła całą brzydką prawdę o tym miejscu. Jedzenie niesmaczne, do tego kucharz bez talentu, i jak by tego było mało - w kuchni brudno. Zabrakło sprawnego zarządzania i wiedzy o gastronomii. Magda Gesller zrobiła, co w jej mocy, aby temu miejsca dodać smaku i ducha. Warzywa przy wejściu z pobliskich upraw, głęboka i ciepła zieleń na ścianach, a przede wszystkim pomoc nowego kucharza i nowe menu odmieniły restaurację w 4 dni. Nawet właściciele, jak się wydawało, zmienili nastawienie. Jednak nie na długo, po powrocie Magdy Gesller po kilku tygodniach okazało się, że niewiele się zmieniło, szczególnie w podejściu restauratorów.
Ani nowy szef kuchni nie został zatrudniony, ani menu nie poszerzyło się o dania Magdy Gesller, a w kuchni jak było brudno tak jest nadal. Magdzie Gesller słów zabrakło.
„Kuchenne rewolucje" mogą zmienić wiele w życiu restauracji. Aby była to zmiana na lepsze wystarczy skorzystać z cennych porad i się do nich zastosować. Czy może być lepsza reklama niż sukces w „Kuchennych rewolucjach"?
Więcej na kuchennerewolucje.tvn.pl/
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej