Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNa przedmieściach Bielska-Białej znajduje się urocze mini zoo z restauracją "Ranczo pod strusiem". Prowadzona jest przez dwóch niedoświadczonych wspólników, którzy słuchają rad szefa kuchni. Tylko czy tak powinno to wyglądać?
Do restauracji zaglądają przypadkowi spacerowicze, czy też rodzice z dziećmi skuszeni dodatkową atrakcją w postaci mini zoo. Menu nie przyciąga niczym - jest nudne i trywialne, a potrawy przygotowane z mrożonych produktów. Co dalej? Z takim problemem zmierzyć się może tylko znana restauratorka!
"Kuchenne rewolucje" w czwartki o godz. 21.30 w TVN
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej