Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPiotr i Karolina postanowili otworzyć restaurację, którą nazwali „Bajkowa”. Mieści się ona w Swarzędzu, na nowo otwartym osiedlu, obok urokliwego jeziora. Właściciele mieli już za sobą wiele trudnych, życiowych doświadczeń. Jednak te wydarzenia nie zniechęciły ich przed otworzeniem nowego rozdziału w życiu. Restauracja miała być krokiem w lepszą stronę.
W restauracji na początku wszystko szło po ich myśli. Stoliki były zapełnione, a jedzenie pyszne. Niestety od kilku miesięcy zaczęło się psuć. Mimo, że w „Bajkowej” wypieka się świeży chleb, na talerzach goszczą ryby, a bar uzupełniają świeżo upieczone ciasta to gości nie przybywa. Żadne starania właścicieli nie przynoszą spodziewanego rezultatu.
Karolina i Piotr angażują cały swój czas w restaurację, co powoduje jeszcze większą frustrację spowodowaną brakiem klientów. Piotr co miesiąc dopłaca do restauracji, aby mogła dalej funkcjonować. Brak pomysłów zmusił właściciela do wezwania na pomoc najlepszej restauratorki w Polsce. Czy cała rewolucja mimo skrywanych tajemnic zakończy się pomyślnie? O tym przekonacie się, oglądając "Kuchenne rewolucje" w czwartek o 21.30 na antenie TVN!
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej