Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejMagda i Krzysiek postanowili spełnić swoje marzenie i założyć lokal gastronomiczny. Stwierdzili, że w Tarnowie brakuje prawdziwych restauracji, więc założyli własną, o zagadkowej nazwie „1,2,3”. Wszystko stąd, że postanowili stworzyć potrójne menu – jedno obejmujące ofertę śniadaniową, drugie – obiadową, a trzecie – serwis wieczorny.
Pomysł może i był trafiony, ale właściciele borykają się z najpoważniejszym z możliwych problemów, a mianowicie – brakiem klientów. Możliwe, że winne jest położenie, lokal mieści się na pierwszym piętrze i nie widać go wystarczająco dobrze z ulicy. Przez to mało kto zagląda do niego w tygodniu. Gdyby nie catering i weekendowe dancingi, prawdopodobnie byłoby już po wszystkim.
Cały budynek ma długą historię, teraz znajduje się w nim restauracja bezwzględnie wymagająca rewolucji. Co zrobić, żeby przyciągnąć klientów? Które kwestie wymagają zmiany? I wreszcie – jaką rolę odegra w tym wszystkim niezrównana i wyjątkowa prowadząca? To wszystko już dziś w kolejnym odcinku „Kuchennych Rewolucji” o 21:30 w TVN. Zapraszamy!
Więcej o programie na stronie DoradcaSmaku.pl
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej