Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPochodzą z Syrii. Właściciel jest uznanym lekarzem, jego brat świetnym kucharzem, a żona, która nie chciała być „panią domu czekającą na powrót męża”, wolała wspólnie z nimi zająć się rozkręceniem lokalnej restauracji. I chociaż syryjska kuchnia cieszyła się początkowo wielkim powodzeniem w Szczecinie, z czasem sytuacja zmieniła się radykalnie. Co zrobić, aby klienci ponownie pokochali to miejsce?
Samir Zeair w Polsce jest już ponad 30 lat. Tutaj ukończył studia medyczne, a z czasem został uznanym chirurgiem naczyniowy i transplantologiem. Pewnie gdyby nie wojna w Syrii, nigdy nie zostałby właścicielem restauracji. Ale gdy sytuacja w jego rodzinnym kraju potoczyła się niepomyślnie, do Polski przyjechali również jego brat, znakomity kucharz oraz żona, która nie miała zamiaru zostać panią domu na cały etat czekającą na powrót męża z pracy. Wtedy też cała trójka postanowiła zaryzykować i zdecydowała otworzyć się rodzinną restaurację z tradycyjną kuchnią syryjską.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej