Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejTym razem historia lokalu, który stał się typowym barem. Zniechęcenie sięga zenitu. Czy da się cokolwiek jeszcze ratować?
W Goszczanowie od lat funkcjonuje „Ibis”, który jest znakomitym przykładem baru jakich wiele w polskim krajobrazie. Przychodzi się tutaj z reguły na wódkę i piwo. Wizerunek „Ibisu” tylko utrwala klientela, która pojawia się tutaj w roboczych uniformach. To typowy wiejski bar, który na ten moment niestety nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Właścicielka Ela straciła już całkiem nadzieję na uratowanie lokalu. „Kuchenne rewolucje” są ostatnią deską ratunku.
„Kuchenne rewolucje” w czwartek o godz. 21.30
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej