Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejGrzegorz wrócił do Polski po piętnastu latach życia we Włoszech. Otworzył w Lublinie własny zakład produkujący sery, w tym mozzarellę. Sukces wytwórni spowodował, że postanowił otworzyć własną pizzerię, inspirowaną praktyką sprzedawania pizzy na wagę, jak jest to popularne we Włoszech.
Niestety nie wiadomo czy pizza, czy nowatorski sposób jej podawania, nie zapewniły sukcesu jak wytwórnia serów. A że dwa biznesy to nie jeden, a sama restauracja okazała się absorbującym przedsięwzięciem, poprosił o pomoc swoją młodszą siostrę, Patrycję, by została menadżerem lokalu. Swoim kucharzom zapewnił szkolenie przez włoskiego kucharza, a do robienia pizzy zatrudnił Włocha. Do karty dołożył makarony. Niestety, pomimo tych starań... Więcej informacji o programie na DoradcaSmaku.pl
"Kuchenne rewolucje" w czwartek o 21.30
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej