Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKuchenne rewolucje tym razem w Sanoku, w restauracji „Stary Kredens”, gdzie nie tylko jest drogo, ale i mało smacznie. Zapraszamy na pełen emocji ostatni odcinek serii.
Maria i Piotr prowadzą restaurację „Stary Kredens”, której poświęcili sporo energii. Gości nie ma głównie dlatego, że ceny są za wysokie a samo miejsce nie wyróżnia się niczym szczególnym. Pomocną rękę poda jednak Magda Gessler.
Kuchenne Rewolucje już dzisiaj o0 21.30 w TVN.
Po więcej szczegółów zapraszamy na stronę www.DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej