Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejGóry i karczma, która pozostawia wiele do życzenia. Ambicje, ogromny wysiłek i niestety marne rezultaty. Tu z pomocą muszą wkroczyć „Kuchenne rewolucje”.
Brenna to malownicze miejsce w górach, które odwiedzają co roku turyści przyjeżdżający odpocząć w tutejszych lasach. W tej niewielkiej miejscowości od lat istnieje pewna karczma. Wcześniej „U kuma” dziś „Karczma górecka”. Jej prowadzenie przeszło z ojca na syna, który z całych sił próbuje zerwać z powszechną złą opinią mieszkańców na temat restauracji. Wraz ze zmianą nazwy zmienił się wystrój, karta oraz kucharz. Filip musi szukać oszczędności – tnąc także budżet na składniki, czemu sprzeciwia się Łukasz (kucharz). Na wszystko jednak powoli nie starcza pieniędzy – co gorsza także na pensje dla pracowników. Czy w takiej sytuacji uda się uratować upadającą karczmę? Gdy zjawią się „Kuchenne rewolucje” wiele się w tym miejscu wydarzy…
Zapraszamy na ZWIASTUN odcinka.
„Kuchenne Rewolucje" na antenie TVN co czwartek o 20.50. Zaraz potem możecie oglądać nowy format "Kuchenne Rewolucje Powroty" na TVNplayer.pl - zobaczcie jak radzą sobie restauracje, które znacie z poprzednich sezonów.
Więcej o programie znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej