Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej„Ugotowani” w Jeleniej Górze będą się zmagać z kuchnią na najwyższym poziomie. Czym zaskoczą podczas szykowanych kolacji?
W kulinarną podróż zabiorą nas tym razem mieszkające w Jeleniej Górze panie Ewa Kaczmarek – specjalistka do spraw analiz molekularnych i Justyna Stasiak – kierowca karetki i koordynatorka do spraw medycznych w pogotowiu ratunkowym, a także panowie: Przemysław Śliwiński – prowadzący warsztaty motywacyjne dla młodzieży oraz Kacper Zadwórny – kierownik cynowni ogniowej. Nasi bohaterowie przygotują między innymi wykwintne grzanki z krewetkami, smakowicie brzmiącą gęś z pomarańczowo-imbirowym zacięciem, oraz chiński przysmak – kurczak satay z orzechowym sosem.
Zapraszamy w niedzielę o 18.30 do TVN.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej