Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej„Ugotowani” w Jeleniej Górze będą się zmagać z kuchnią na najwyższym poziomie. Czym zaskoczą podczas szykowanych kolacji?
W kulinarną podróż zabiorą nas tym razem mieszkające w Jeleniej Górze panie Ewa Kaczmarek – specjalistka do spraw analiz molekularnych i Justyna Stasiak – kierowca karetki i koordynatorka do spraw medycznych w pogotowiu ratunkowym, a także panowie: Przemysław Śliwiński – prowadzący warsztaty motywacyjne dla młodzieży oraz Kacper Zadwórny – kierownik cynowni ogniowej. Nasi bohaterowie przygotują między innymi wykwintne grzanki z krewetkami, smakowicie brzmiącą gęś z pomarańczowo-imbirowym zacięciem, oraz chiński przysmak – kurczak satay z orzechowym sosem.
Zapraszamy w niedzielę o 18.30 do TVN.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej