Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejZarówno w ten, jak i ubiegły piątek w kąciku kulinarnym DDTVN pojawiły się wyjątkowo wyszukane potrawy grillowe. Wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom - chęciom poznania niekonwencjonalnych propozycji dań z rusztu - Robert Sowa zaprezentował m.in. grillowane kotlety jagnięce kebab-gyros z sosem tzatziki, banany w bekonie, a także polędwiczki z kurczaka kebab-gyros z bananami w bekonie. Wszystko to z użyciem serii produktów Prymat przeznaczonych do przyrządzania potraw z grilla. Zaproponowane specjały z pewnością okażą się ciekawą alternatywą do tradycyjnych, grillowanych kiełbasek.
W kolejnych odcinkach nie zabraknie równie interesujących pomysłów urozmaicenia grillowego menu. Wśród nich jak zawsze pojawią się porady kulinarne, za sprawą których przygotowanie spotkania grillowego okaże się szybkie i proste.
W nich również Robert Sowa będzie prezentować najważniejsze produkty dedykowane do dań z grilla, szczególnie przyprawy grillowe i sosy sałatkowe, a smaku specjałom z rusztu dodadzą musztardy Prymat.
Następny odcinek 4 maja w Dzień Dobry TVN, godz. 8.30.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej