Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejZarówno w ten, jak i ubiegły piątek w kąciku kulinarnym DDTVN pojawiły się wyjątkowo wyszukane potrawy grillowe. Wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom - chęciom poznania niekonwencjonalnych propozycji dań z rusztu - Robert Sowa zaprezentował m.in. grillowane kotlety jagnięce kebab-gyros z sosem tzatziki, banany w bekonie, a także polędwiczki z kurczaka kebab-gyros z bananami w bekonie. Wszystko to z użyciem serii produktów Prymat przeznaczonych do przyrządzania potraw z grilla. Zaproponowane specjały z pewnością okażą się ciekawą alternatywą do tradycyjnych, grillowanych kiełbasek.
W kolejnych odcinkach nie zabraknie równie interesujących pomysłów urozmaicenia grillowego menu. Wśród nich jak zawsze pojawią się porady kulinarne, za sprawą których przygotowanie spotkania grillowego okaże się szybkie i proste.
W nich również Robert Sowa będzie prezentować najważniejsze produkty dedykowane do dań z grilla, szczególnie przyprawy grillowe i sosy sałatkowe, a smaku specjałom z rusztu dodadzą musztardy Prymat.
Następny odcinek 4 maja w Dzień Dobry TVN, godz. 8.30.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej