Aktualności

Grillowe specjały Roberta Sowy

Zarówno w ten, jak i ubiegły piątek w kąciku kulinarnym DDTVN pojawiły się wyjątkowo wyszukane potrawy grillowe. Wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom - chęciom poznania niekonwencjonalnych propozycji dań z rusztu - Robert Sowa zaprezentował m.in. grillowane kotlety jagnięce kebab-gyros z sosem tzatziki, banany w bekonie, a także polędwiczki z kurczaka kebab-gyros z bananami w bekonie. Wszystko to z użyciem serii produktów Prymat przeznaczonych do przyrządzania potraw z grilla. Zaproponowane specjały z pewnością okażą się ciekawą alternatywą do tradycyjnych, grillowanych kiełbasek.

W kolejnych odcinkach nie zabraknie równie interesujących pomysłów urozmaicenia grillowego menu. Wśród nich jak zawsze pojawią się porady kulinarne, za sprawą których przygotowanie spotkania grillowego okaże się szybkie i proste.

W nich również Robert Sowa będzie prezentować najważniejsze produkty dedykowane do dań z grilla, szczególnie przyprawy grillowe i sosy sałatkowe, a smaku specjałom z rusztu dodadzą musztardy Prymat.

Następny odcinek 4 maja w Dzień Dobry TVN, godz. 8.30.

Więcej aktualności

Manage cookies