Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejFang jest z pochodzenia Chinką. Przeprowadziła się do Polski, aby trenować drużynę tenisa stołowego. Od zawsze to sport kształtował jej charakter i wolę walki. To dzięki niemu stała się silną i zdeterminowaną kobietą.
Fang od dziecka mieszkała poza domem i ciężko pracowała na swój sukces. Dwa lata temu kobieta postanowiła otworzyć restaurację dla swojego męża - Youn. Chciała, aby miał on stabilne miejsce pracy i swój własny biznes. Niestety, dwa miesiące temu mężczyzna zmarł. Fang załamała się i postanowiła zamknąć lokal. Restauracja „Fang Youn” przez miesiąc była nieczynna. Kobieta ma dwójkę dzieci i opiekuje się chorą mamą. Dzięki wsparciu rodziny Fang wznowiła działalność. Postanowiła zatrudnić do kuchni swojego rodaka - kucharza, który miał przywrócić świetność restauracji. Lokal nie przynosił jednak spodziewanych dochodów. Fang nie radząc sobie z całą sytuacją, postanowiła zaprosić do swojego lokalu najlepszą restauratorkę w Polsce.
Czy uda im się postawić restaurację na nogi? Oglądajcie „Kuchenne rewolucje” w czwartek na antenie TVN o 21:30!
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej