Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKuchnia rosyjska kojarzy nam się z kawiorem, blinami i jesiotrem. Tymczasem słynie ona także z zupy rybnej ucha. Znacie?
Zupa rybna ucha to potrawa z ryb słodkowodnych. Jest intensywnym wywarem rybnym, w którym zanurzone są kawałki mięsa ryb i warzyw. Jest pyszna i podaje się ją z plastrami cytryny, siekanym koperkiem lub natką pietruszki. Chef Robert Sowa podał ją z chrupiącymi grzankami z bagietki. Spróbujcie zrobić tę pyszną zupę. ----> PRZEPIS <---
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej