Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejJeśli wcześniej nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to zobaczycie sprawdzony przepis.
Mięso wołowe jest duszone w towarzystwie warzyw, grzybów i boczku. Jego smak podkreśla wino czerwone i przyprawa do wołowiny. Ten aromatyczny gulasz z wołowiny najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypane świeżą natką pietruszki. Klikajcie po PRZEPIS.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej