Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejJeśli wcześniej nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to zobaczycie sprawdzony przepis.
Mięso wołowe jest duszone w towarzystwie warzyw, grzybów i boczku. Jego smak podkreśla wino czerwone i przyprawa do wołowiny. Ten aromatyczny gulasz z wołowiny najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypane świeżą natką pietruszki. Klikajcie po PRZEPIS.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej