Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejChef Robert Sowa poleca klasyczne danie z kuchni francuskiej, czyli fois gras z dodatkiem karmelizowanych owoców. Danie podał na puszystej chałce, której smak doskonale łączy się z wątróbką i jabłkiem. Koniecznie obejrzyjcie, jak przyrządzić tę potrawę! Przepis i wideo znajdziecie pod LINKIEM.
Więcej przepisów z programu Doradca Smaku znajdziecie w serwisie.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej