Co na śniadanie? Prymat!
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejTurecka kuchnia to nie tylko jagnięcina i grillowane warzywa. To także zupa z soczewicy doprawiona słodką papryką, ale przede wszystkim wyrazistym w smaku kminem rzymskim.
Zupa z brązowej soczewicy to pełnowartościowy posiłek. Chef Robert Sowa urozmaicił go podając go ze śmietaną, chrupiącymi chlebkami pita i plasterkami cytryny.
Jeśli kochacie warzywne dania, zapraszamy po PRZEPIS.
Poznaj serię śniadaniowych przypraw, która odmieni Twoje poranki!
czytaj więcejNowy sezon Doradcy Smaku od poniedziałku do piątku o godzinie 20:00 w TVN!
czytaj więcejKońcówka wakacji to doskonały moment, aby zadbać o smakowite zapasy na chłodniejsze miesiące.
czytaj więcej