Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejW tym odcinku zagościło danie - nietypowe w kuchni polskiej, choć bardzo rozpoznawalne we Francji. Mowa tu oczywiście o... ślimakach.
Przyrządzone z pomidorami i pleśniowym serem roquefort naprawdę zaskakują niesamowitym smakiem. Najlepszym dodatkiem będzie chrupiąca, ziołowa bagietka, którą możemy zrumienić na patelni lub podpiec w piekarniku.
Zobaczcie PRZEPIS!
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej