Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejTym razem w programie "Doradca Smaku" gotowanie w stylu amerykańskim. Chef Robert Sowa przygotował soczyste i aromatyczne skrzydełka z kurczaka, które połączył z sosem serowym.
Jeśli zastanawiacie się, jak przygotować idealny do skrzydełek sos, to koniecznie sprawdźcie ten przepis. Warto dodać, że sos na bazie majonezu, śmietany i sera pasuje nie tylko do mięs, ale także do chrupiących i podanych na surowo warzyw, np. marchewki czy ogórka.
Sprawdźcie PRZEPIS.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej